Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@14:13:29 GMT

جلسه علنی شورای شهر ساری تحت شعاع زلزله کرمانشاه

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۳۷۵۳۶

جلسه علنی شورای شهر ساری تحت شعاع زلزله کرمانشاه

ساری-ایرنا- دهمین نشست شورای شهر ساری درحالی سه شنبه شب با حضور خبرنگاران برگزار شد که بیشترین وقت این نشست تحت شعاع زلزله ویرانگر کرمانشاه وپیروزی جبهه مقاومت در سوریه و عراق قرار گرفت.

به گزارش خبرنگارایرنا، رئیس شورای شهر ساری با ابراز تاسف از زلزله کرمانشاه و کشته شدن افزون بر 500 نفر از مردم این استان رعایت نکردن نکات فنی و مهندسی در ساخت و ساز را علت اصلی بالا رفتن میزان تخریب و کشته و زخمی شدن ساکنان مناطق زلزله زده اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سید مسعود مدینه سه شنبه شب در نشست علنی شورای اسلامی شهر ساری گفت که رعایت نشدن نکات فنی و مهندسی در ساخت و سازها صرفا مربوط به استان کرمانشاه نبوده و در سایر استان ها از جمله مازندران نیز این امر رایج است.
وی که دارای مدرک کارشناسی مهندسی عمران و ساختمان است استفاده نکردن از مصالح استاندارد را باعث کاهش مقاومت ساخت و ساز در برابر زلزله دانست و اظهارداشت : در شرایط فعلی آیین نامه 2800 در ساخت و ساز ( مقاوم سازی) در حد نوشتار است و این آیین نامه در ساخت و سازها با وجود اجباری بودن به دلیل نبود نظارت رعایت نمی شود.
رئیس شورای اسلامی شهر ساری با ابراز نگرانی از مقاوم نبودن برخی ساخت و سازها به خصوص ساختمان اداری و سازمان های خدمات رسان در این شهر مرکز مازندران خواهان ارایه راهکار برای مقاوم سازی این ساختمان ها شد.
مدینه نمونه مقاوم نبودن ساختمان شرکت ها و سازمان های خدمات رسان را مربوط به ایستگاه مرکزی آتش نشانی شهر ساری مرکز مازندران اعلام کرد وابراز امیدواری کرد تا شهرداری هر چه سریعتر نسبت به مقاوم سازی این مرکز اقدام کند.
وی همچنین پیشنهاد کرد تا نمایندگان شورای شهر در کمیسیون ماده 100 تلاش بیشتری را بر اجرای رای صادره در این کمیسیون داشته باشند.
** بدهی 400 میلیارد ریالی شهرداری به تامین اجتماعی
رئیس شورای اسلامی شهر ساری از بدهی 400 میلیارد ریالی شهرداری این شهر به تامین اجتماعی استان اشاره کرد و گفت که این بدهی از سوی شهردار این شهرمرکز استان با تامین اجتماعی تهاتر شده است.
مدینه هیچ اشاره ای به ملکی که شهرداری بابت بدهی به تامین اجتماعی تهاتر کرد؛ نداشته است.
** امضاء فروشی در سازمان نظام مهندسی
نایب رئیس شورای اسلامی شهر ساری هم در این نشست رعایت نشدن آیین نامه 2800 در ساخت و ساز ها ابراز نگرانی کرد و گفت که در شرایط فعلی به نظر می رسد این آیین نامه صرفا در حد مصوبه باقی مانده و مهندسان ساختمانی نسبت به مقاوم سازی ساخت و سازها بی تفاوتند.
علی اکبر زلیکانی امضاء فروشی برخی از مهندسان ناظر ساختمانی را دلیل اصلی بر مقاوم نبودن برخی ساخت و ساز ها دانست و افزود : درحال حاضر امضاء فروشی امر رایج در سازمان نظام مهندسی است و در ساخت و سازها نیز بیشتر به منافع شخصی توجه می شود.
وی که خود را عضو نظام مهندسی ساختمان مازندران اعلام کرد اضافه کرد : باید کارگروهی در شهرداری ها طبق قانون برای نظارت بر امر ساخت و سازها و طراحی تشکیل شود تا بتوان از ساخت و ساز ناامن جلوگیری کرد.
شهر ساری با جمعیت افزون بر 300 هزار نفری دارای 9 عضو شورا است.
خبرنگار: حسین فلاحتی** انتشاردهنده : محسن حسن نیا
6982/1899

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۷۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود

ایسنا/مازندران سرپرست اداره میراث فرهنگی ساری گفت: توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود.

به گزارش ایسنا، قادری امروز در جلسه هم‌اندیشی که با حضور فعالان گردشگری برگزار شد از تشکیل شورای راهبردی توسعه گردشگری در راستای تحقق شعار سال و افزایش مشارکت عمومی در این شهرستان خبر داد.

سرپرست میراث فرهنگی شهرستان ساری با بیان اینکه جلسات شورای راهبردی گردشگری مرکز مازندران به صورت منظم و ماهانه برگزار می‌شود، گفت: فعالیت‌های تخصصی این شورا در ۵ کمیته از جمله کمیته آموزش و پژوهش، کمیته گردشگری و برند سازی، کمیته رسانه، تبلیغات و فضای مجازی، کمیته صنایع دستی و صادرات و همچنین کمیته صیانت از آثار تاریخی و فرهنگی خواهد بود.

وی افزود: در این شورا همه حوزه‌های فعال در گردشگری شامل دفاتر سیاحتی، اقامتگاه‌های بوم گردی و خانه مسافر، هتل‌ها، رستوران‌ها، راهنمایان تور، صنایع دستی و سایر مراکز بخش خصوصی نماینده خواهد داشت.

قادری با اشاره به اینکه سرفصل‌های کاری این شورا در راستای تحقق شعار سال با مشارکت حداکثری مردم و ارائه کیفیت مطلوب به گردشگران است، تصریح کرد: خروجی‌ها و جمع‌بندی‌های انجام شده در این کمیته‌ها جهت پیگیری فعالیت‌ها و رفع نواقص و مشکلات احتمالی و سرعت بخشیدن به توسعه همه حوزه‌های گردشگری و صنایع دستی در اختیار مدیریت شهرستان و استان قرار می‌گیرد.

وی سرفصل‌های کاری این شورا را در ۲۰ محور اعلام کرد و افزود: این محورها شامل آموزش، شناسایی ظرفیت‌های گردشگری شهرستان و تبدیل آن به برند پژوهش و هماهنگی چرخه اطلاعات و اقتصاد بین جوامع گردشگری دارای مجوز، ایجاد بانک جامع اطلاعات گردشگری شهرستان و ارائه به مدیران و برنامه‌ریزی با قابلیت اجرایی شدن آن، ایجاد سایت متمرکز گردشگری جهت معرفی جاذبه‌ها و خدمات، آسیب شناسی حوزه گردشگری، صنایع دستی  و ارائه راهکار خواهد بود.

قادری یادآور شد: در شورای گردشگری شهرستان ساری، تسریع درانتقال دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌های اداری و کمک به اجرای آن، اولویت بندی سرفصل‌های گردشگری شهرستان و تلاش در جهت پیگیری آن، شناسایی فرصت‌های فصلی در جهت برگزاری جشنواره‌ها و کمک به اقتصاد شهر و جامعه‌ی گردشگری مورد بررسی و پیگیری قرار می‌گیرد.

سرپرست میراث فرهنگی شهرستان ساری، پیگیری و شناسایی قابلیت‌های مناطق مختلف گردشگری جهت معرفی و شناسایی مناطق دارای ظرفیت موزه، آداب و رسوم، گردشگری و مردم‌شناسی روستایی و پیگیری ایجاد آن، تهیه کتابچه و سند توسعه گردشگری شهرستان، راه اندازی بازارچه دائمی و نمایشگاه‌های ماهانه صنایع دستی را از موارد قابل توجه در شورای گردشگری عنوان کرد.

به گفته قادری؛ در شهرستان ساری تبلیغات محیطی و پیگیری نصب تابلوهای راهنمایی گردشگر در حوزه شهری و روستایی با مشارکت بخش خصوصی و دولتی، صیانت از آثار و بافت تاریخی و نمای بومی و محلی، معرفی بسته‌های سرمایه گذاری و کمک به جذب سرمایه‌گذار و ایجاد اشتغال پایدار، پیگیری ایجاد مراکز رزرواسیون و راهنمای گردشگری در ورودی‌های شهر، تعامل با مسئولین شهری و استانی و بیان مشکلات و ارائه راهکارها، پیگیری ساخت مستند «ساری شناسی» مرتبط با حوزه گردشگری و صنایع دستی و نظارت، ساماندهی و استاندارد سازی  تاسیسات گردشگری را از وظایف شورای گردشگری در مرکز مازندران دانست و اجرای آن را مورد تاکید قرار داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • در صد و سی و یکمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان چه گذشت؟
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • شیائومی یک ساعت فوق‌مقاوم با ۱۵ استاندارد نظامی ساخت!/ عکس
  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی
  • تجلیل از قهرمان یخ‌نوردی جهان در صحن علنی شورای شهر اصفهان
  • دلایل ردصلاحیت روحانی علنی می‌شود/ سخنگوی حزب اعتدال و توسعه: رئیس دولت دوازدهم برای حفظ شأن شورای نگهبان این کار را می‌کند
  • پیش‌ بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری
  • پیش‌بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری | شهر هوشمند چگونه شهری است؟
  • تاریخچه آتش‌سوزی، پیوست ساخت‌وسازها باشد/بیمه در اسرع وقت کارشناسی را آغاز کند
  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود